Football League placerade dockor för att skapa en atmosfär.

Släpp tid: 2020-05-23 14:52:35  träffar: 18

Enligt nyheter från koreanska medier som SBS Television, under K-League FC-kampanjen mot Gwangju FC, orsakade fans av protesen som placerats i montrarna uppror.För dessa fans är så här



En röst ifrågasatte samarbetet mellan Seoul FC och företaget för vuxna produkter, och klubben bad om ursäkt till omvärlden och förnekade påståendet.



Påverkad av epidemin använder K-League ett tomt fält i detta skede.Seoul FC skapade en atmosfär genom att dra upp banderoller i montrarna och placera protes publik.Fans fann att logon för misstänkta uppblåsbara docktillverkningsföretag och BJ-ankare dök upp på dessa dockor, vilket verkade bekräfta vissa antaganden om klubben& 35.39.


 

En person från Seoul Club förklarade för reportrarna efter matchen: " På grund av det otillräckliga utbudet av företag som tillhandahåller proteser var några av dockorna hämtade från det mäklarföretag som tidigare förvaltade BJ, och logotyperna bekräftades inte specifikt när klubben använde dem. " Affärsmän förespråkar att de är företag som driver en bemanningsföretag på hög nivå.



Denna förklaring dämpade inte den allmänna opinionen.I början av den 18:e morgonen utfärdade Seoul FC ett ursäktbrev.Klubben sa: " Även om dessa proteser är lika i material som de uppblåsbara dockorna, bekräftade klubben från början att de inte är Relations.Ett produktionsföretag driver klädproduktion, och klubben har upprepade gånger bekräftat att företaget inte är ett företag för vuxna produkter.Efter det att skyltdockor som företaget A levererat till företag B hade återlämnats, dök namnet B som var inblandat i vuxenprodukter upp, och det s ärskilda BJ& 35.39.Det hejarklacksspråk som förvaltas är ett misstag för klubben utan noggrann granskning i detta avseende, och det kan inte motiveras. " Seoul FC sade också att det kommer att stärka förvaltningen i framtiden och lova att förhindra att sådana missförstånd upprepas.




Även om en ursäkt har skickats, är dockorna uppenbarligen riktiga dockor.


Tidigare: Ett galen land? Analys av det jap...

Nästa: No